Volg ons op Facebook

Logo studio belleza

Een scala aan behandelingen op schoonheidsgebied

Gezichtsbehandelingen

 

Wij bieden in onze salon diverse gezichtsbehandelingen aan. Wij helpen uw huid verzorgen, verbeteren en ontspannen. Voor deze behandeling maken wij gebruik van de producten van Absolution. Absolution is een gecertificeerd biologisch product en rijk aan natuurlijke biologische werkstoffen. Met Absolution zijn de behandelingen en de producten persoonlijk af te stemmen op de behoefte van de huid.

Absolution Basic (30 min) € 35,00

Absolution Comfort (60 min) € 63,50 incl. modeleren wenkbrauwen

Absolution De-Luxe (90 min) € 78,50 incl. modeleren wenkbrauwen

 

Boosterlift behandeling:

Een speciale massagetechniek waarbij wij werken op het spierweefsel. De huid word gladder, steviger en krijgt een egale teint.

Losse behandeling € 88,50

Kuur van 3 behandelingen € 227,00 incl. product voor thuisgebruik

Kuur van 6 behandelingen € 395,00 incl. product voor thuisgebruik

 

Detox behandeling:

Herstellende behandeling incl. kuur van 15 dagen voor thuisgebruik, hersteld een vette of glimmende huid, verminderd mee-eters, onzuiverheden en andere onvolkomenheden. Ook ideaal om na de zomer de huid te herstellen van zonschade.

60 minuten € 99,00 incl. modeleren wenkbrauwen

 

La Cure Peau Calm behandeling:

Een kalmerende behandeling voor de reactieve, gevoelige huid met ongemakken zoals jeuk, roodheid, eczeem, couperose of strak gevoel, incl. kuur van 15 dagen voor thuisgebruik.

60 minuten € 99,00 incl. modeleren wenkbrauwen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blog

Nieuws, 1 oktober, Studio Bellezza

Lees meer

Balsem voor lippen en droge plekjes

Een beschermende werking dankzij de olie van perilla. Een plant uit het Midden-Oosten, die rijk is aan omega 3 en 6. Deze hydraterende, herstellende en zachtmakende olie is perfect voor de lippen en een geïrriteerde huid dat een snelle behandeling…

Lees meer

Nieuw bij Studio Bellezza BrowExtender

De BrowExtender bestaat uit kleine fiberhaartjes en is een ideaal product voor mensen met weinig wenkbrauwen of haperingen/ littekens in de wenkbrauw. Binnen 1 minuut een verbluffend resultaat! Bovendien is de BrowExtender semi-permanent en kun je er…

Lees meer

Graag tot ziens bij

Studio bellezza

Neem contact met ons op via onze contactpagina