Volg ons op Facebook

Logo studio belleza

Een scala aan behandelingen op schoonheidsgebied

Balsem voor lippen en droge plekjes

BALSEM VOOR LIPPEN/DROGE PLEKJES

Een beschermende werking dankzij de olie van perilla. Een plant uit het Midden-Oosten, die rijk is aan omega 3 en 6. Deze hydraterende, herstellende en zachtmakende olie is perfect voor de lippen en een geïrriteerde huid dat een snelle behandeling nodig heeft. Marulazaadolie, afkomstig van een boom in Zuid-Afrika, heeft een herstellende werking dankzij het vitamine C complex. De olie bevat acht keer meer vitamine C dan een sinaasappel. Een absolute must-have vanwege de hoge concentratie van antioxidanten. Het calendulaextract zorgt voor een kalmerende werking, die beschermt tegen invloeden van buitenaf. Alles wat je nodig hebt om je lippen, wangen en neus te beschermen in koude weersomstandigheden.

TIPS..OP MAAT

Lippen, neusgaten, kleine wondjes, maar ook knieën, ellebogen en voeten…La Baume heeft zoveel verschillende werkingen dat ze voor al deze problemen te gebruiken is. Een bescherming voor hem, voor haar, eentje voor in uw tas en eentje voor thuis.

 

 

Eigenschappen

  • Natuurlijke Ingrediënten : 100%
  • Plantaardige ingrediënten uit de biologische landbouw : 96,9%
  • Ingrediënten uit de biologische landbouw : 82,82%
  • *Certified Organic : Gecertificeerd biologisch: natuurlijke, biologische cosmetica gecertificeerd door Ecocert Frankrijk volgens Ecocert Greenlife: http://cosmetics.ecocert.com.
  • 100% vrij van : Parabenen, PEG, ftalaat, synthetische kleurstoffen en parfum. Dit product bevat natuurlijke plantextracten, de kleur kan daardoor variëren.
  • Er zit ook in... Bijenwax, macadamianoten en arganolie.

 

18814082_1571695012903756_4860580109362196134_n.jpg

Blog

Nieuws, 1 oktober, Studio Bellezza

Lees meer

Balsem voor lippen en droge plekjes

Een beschermende werking dankzij de olie van perilla. Een plant uit het Midden-Oosten, die rijk is aan omega 3 en 6. Deze hydraterende, herstellende en zachtmakende olie is perfect voor de lippen en een geïrriteerde huid dat een snelle behandeling…

Lees meer

Nieuw bij Studio Bellezza BrowExtender

De BrowExtender bestaat uit kleine fiberhaartjes en is een ideaal product voor mensen met weinig wenkbrauwen of haperingen/ littekens in de wenkbrauw. Binnen 1 minuut een verbluffend resultaat! Bovendien is de BrowExtender semi-permanent en kun je er…

Lees meer

Graag tot ziens bij

Studio bellezza

Neem contact met ons op via onze contactpagina