Volg ons op Facebook

Logo studio belleza

Een scala aan behandelingen op schoonheidsgebied

Belangrijke aanwijzingen bij het gebruik van Dr. Baumann producten...

Wanneer u met Dr. Baumann producten gaat reinigen zal uw huid dikwijls al na enkele dagen veel zachter en beter gehydrateerd aanvoelen. Echter soms is er iets meer tijd voor nodig om dit resultaat te bereiken.

Misschien is uw huid niet in balans door bijvoorbeeld het jarenlange gebruik van cremes met diverse huidbelastende stoffen. In deze gevallen kan er eerste een lichte achteruitgang optreden soms gepaard gaand met een gevoel van spanning en geirriteerdheid, roodheid, kleine puistjes, vlekjes en/of jeuk. Dit is van tijdelijke aard en daarom géén allergische reactie. Het is een aanduiding dat er een herstelproces is begonnen. Ook in de natuurgeneeskunde en de homopathie is het bekend dat gezing soms begint met een korte periode van achteruitgang. 
U moet uw huid in elk geval de tijd gunnen die ze nodig heeft om grondig te herstellen en dit soms enkele dagen of weken kan duren. Bij een eczeemhuid of zwaarbeschadigde huid kan dit nog langer duren.

Indien u voorheen producten met minerale olie(= petroleumolie) heeft gebruikt werd er een dun maar ondoordringbaar paraffinefimpje op de huid gevormd. Daardoor zal uw nieuwe product in het begin niet altijd perfect door de huid worden opgenomen en lijkt het in het begin soms te vet(glimmen). U zult dan enkele dagen goed moeten reinigen met de producten van Dr. Baumann voordat alles restjes van deze film van de huid zijn verwijderd. Enkel op die manier kan het nieuwe product goed door de huid worden opgenomen en kan de huid in de best mogelijke toestand worden gebracht. Indien uw huid na het langdurig gebruik van minerale olie uitgedroogd,gespannen of gebarsten aanvoelt zal dit huidgevoel bij het gebruik van de nieuwe producten niet altijd meteen verdwijnen. De neiging kan dan ontstaan om opnieuwe de oude producten te gaan gebruiken ( paraffineverslaving) Uw huid moet echter opnieuw worden opgebouwd. Wilt u een gezondere en mooiere huid krijgen om voorgoed van dit onaangename gevoel bevrijd te zijn, dan mogen de oude producten in geen geval opnieuw worden aangebracht. Ook al lijkt dat in eerste instantie de gemakkelijkste oplossing. Lang genoeg volhouden is de boodschap.

Na een tijdje zal uw huid steeds zachter gaan aanvoelen omdat de oorspronkelijke huidbarriere met haar natuurlijke vetten en vetzuren werd hersteld. Pas dan bent u hopelijk voorgoed van het vervelende trekkerige gevoel verlost.

Balsem voor lippen en droge plekjes

Een beschermende werking dankzij de olie van perilla. Een plant uit het Midden-Oosten, die rijk is aan omega 3 en 6. Deze hydraterende, herstellende en zachtmakende olie is perfect voor de lippen en een geïrriteerde huid dat een snelle behandeling…

Lees meer

Nieuw bij Studio Bellezza BrowExtender

De BrowExtender bestaat uit kleine fiberhaartjes en is een ideaal product voor mensen met weinig wenkbrauwen of haperingen/ littekens in de wenkbrauw. Binnen 1 minuut een verbluffend resultaat! Bovendien is de BrowExtender semi-permanent en kun je er…

Lees meer

Belangrijke aanwijzingen bij het gebruik van Dr. Baumann producten...

Wanneer u met Dr. Baumann producten gaat reinigen zal uw huid dikwijls al na enkele dagen veel zachter en beter gehydrateerd aanvoelen. Echter soms is er iets meer tijd voor nodig om dit resultaat te bereiken.

Lees meer

Graag tot ziens bij

Studio bellezza

Neem contact met ons op via onze contactpagina