Kinesiologie

Looking for balance
Pijnpunten persoon

Kinesiologie… ‘Wat zeg je?!’

Een veel gehoorde vraag als ik zeg dat ik de opleiding tot Kinesioloog volg. Voor mij komt in deze opleiding alles samen wat ik in de loop van mijn leven heb mogen leren. Voeding, acupunctuur, en als schoonheidsspecialiste het menselijk lichaam en haar functioneren, en dan vooral de huid.

Pijnpunten persoon
Collage Kinesiologie

Kinesiologie

‘Ons lichaam vertelt van alles.’

We hebben als mens meerdere communicatiesystemen. Heel bewust natuurlijk ons praten, appen en mailen. Maar ook onze gezichtsuitdrukking en onze houding is communicatie. Iets minder voor de hand ligt het communiceren van ons lichaam door pijn- en dorstsignalen. Net als het communiceren via onze huid, bijvoorbeeld met ontstekingen, eczeem en dergelijke. Nog minder bekend is het systeem waarin de spieren, meridianen, bloed, lymfe, organen en emoties met elkaar samenwerken. En dat is precies waar we in de kinesiologie mee werken.

Kinesiologie

‘We gaan op zoek naar de oorzaak.’

In de kinesiologie maken we gebruik van de oosterse en westerse therapieën. Via de spiertest gaan we op zoek naar waar het in jouw lijf net niet lekker zit en waardoor zich klachten ontwikkelen. We gaan op zoek naar de oorzaak. Als we de oorzaak gevonden hebben, kan dat gebalanceerd worden met acupunctuurpunten of het masseren van lymfe of vasculaire punten. En soms gaan we terug naar een vorige generatie omdat daar de oorzaak vandaan komt.

Collage Kinesiologie
Collage Kinesiologie
Gezondheidsdriehoek Studio Bellezza

Kinesiologie is veelzijdig.’

Er wordt gekeken naar de drie pijlers van de gezondheidsdriehoek: structuur, biochemie en emotie. En midden in deze driehoek zit electromagnetisch. Met de kennis die ik tot nu toe heb opgedaan, kan ik nu al veel voor je betekenen. Ik help graag!

Stel je vraag of plan een afspraak in.

Nieuws

Aangesloten bij

VBAG
VBAG
RBCZ - een vrije zorgkeuze

Adres

Studio Bellezza
Muraltplein 57
7271 AV Borculo

Contact

06 43 13 66 92
info@studio-bellezza.nl

KVK en BTW-id

KvK: 87873893